Средина на словашки език

Превод: средина, Речник: български » словашки

Изходен език:
български
Целеви език:
словашки
Преводи:
drobček, drobcek, omrvinka, drobec, drobeček
Средина на словашки език
Други езици

Свързани думи: средина

аритметичка средина, животната средина, урбана средина, сорокина ирина михайловна, оптичка средина, средина езиков речник словашки, средина на словашки език

Преводи

  • сребърно на словашки език - striebro, striebra
  • среди на словашки език - svet, sveta, svete
  • средство на словашки език - znamená, náradie, náradia, náradí, nástroje
  • срок на словашки език - subjekt, období, termín, pojem, dátum, výraz
Случайни думи
Средина на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: drobček, drobcek, omrvinka, drobec, drobeček