Гостите на словашки език

Превод: гостите, Речник: български » словашки

Изходен език:
български
Целеви език:
словашки
Преводи:
pobyt, hostia, Hostí, dispozícii, K dispozícii, Súčasťou
Гостите на словашки език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: гостите

гостите на сватбата на петко и яна, гостите на сватбата на николета и валери, гостите благодарствени писма, гостите на слави трифонов, гостите на вип брадър, гостите езиков речник словашки, гостите на словашки език

Преводи

  • горящия на словашки език - vášnivý, pálivý, horiace, horiaci, horiacej, horiacu, horiaca
  • госпожа на словашки език - dáma, slečna, pani
  • готварство на словашки език - kuchařství, kuchárstvo
  • грабеж на словашки език - lúpež, krádež, korisť, loupež
Случайни думи
Гостите на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: pobyt, hostia, Hostí, dispozícii, K dispozícii, Súčasťou