Автограф на украински език

Превод: автограф, Речник: български » украински

Изходен език:
български
Целеви език:
украински
Преводи:
оригінал, автограф
Автограф на украински език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: автограф

автограф от криско, автограф 2014, автограф харманли, автограф джена, автограф галена, автограф езиков речник украински, автограф на украински език

Преводи

  • автобиография на украински език - автобіографія, Автобиография, автобіографію, Автобіография
  • автобус на украински език - тренер, анулювати, тренувати, екіпаж, автобус
  • автомагистрала на украински език - помиї, шосе, шоссе
  • автомат на украински език - автомат, Ручна, Автомати
Случайни думи
Автограф на украински език - Речник: български » украински
Преводи: оригінал, автограф