Живот на френски език

Превод: живот, Речник: български » френски

existence, panse, jour, biographie, vie, ventre, abdomen, rumen, estomac, entrain, bedaine, animation, vitalité
живот на френски език

Допълнителни преводи

vie, la vie, existence

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

живот езиков речник френски, живот ли бе да го опишеш, живот в австралия, живот без болка, живот в германия, живот почти прекрасен, живот на френски език

Преводи

живак на френски език - mercure, mercury, le mercure, du mercure, de mercure, messager
живост на френски език - vivacité, animation, la vivacité, de vivacité, vitalité, entrain, alacrité, ...
животни на френски език - animaux, les animaux, des animaux, d'animaux, animal, sensuel, brute, ...
животно на френски език - animal, animaux, animale, animales, des animaux, brut, grossier, faune, ...
лимон на френски език - citron, de citron, lemon, le citron, au citron, limon

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Живот на френски език - Речник: български » френски
Преводи: existence, panse, jour, biographie, vie, ventre, abdomen, rumen, estomac, entrain, bedaine, animation, vitalité, vie, la vie, existence