Дабот на англиски

Превод: дабот, Речник: македонски » англиски

oak, dew
дабот на англиски

Дополнителни преводи: дабот

oak, the oak, the oak tree, oak community, oak to

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

густина на англиски - density, densities, the density, density of, denseness
гушката на англиски - hug, hugging, the crop, hugged, embrace, goose
дарот на англиски - gift, talents, the gift, sipa, daro
датумот на англиски - date, the date, date of, the date of
философија на англиски - philosophy, philosophy of, a philosophy

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Дабот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: oak, dew, oak, the oak, the oak tree, oak community, oak to