Екологија на англиски

Превод: екологија, Речник: македонски » англиски

ecology
екологија на англиски

Дополнителни преводи

ecology, Environment, environmental, the ecology

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

ecology
  • екологија

Поврзани зборови

екологија речник на јазици англиски, екологија википедија, екологија семинарска, екологија текст, екологија на македонија, екологија во македонија, екологија на англиски

Преводи

езеро на англиски - lake, the lake, a lake, pond, the lake of
екватор на англиски - equator, the equator
економија на англиски - economy, economics
екскреција на англиски - excretion, the excretion, excretion of, elimination, evacuation
пченката на англиски - corn, maize, the corn

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Екологија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: ecology, ecology, Environment, environmental, the ecology