Катранот на англиски

Превод: катранот, Речник: македонски » англиски

pitch
катранот на англиски

Дополнителни преводи: катранот

tar

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

каранфилот на англиски - pink, carnation
катализатор на англиски - catalyst, a catalyst, the catalyst, catalyst for, catalysis
кафе на англиски - coffee, cafe, of coffee, café, the coffee
кајсијата на англиски - apricot, the apricot
клуч на англиски - key, wrench, the key, a key

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Катранот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: pitch, tar