Еребицата на англиски

Превод: еребицата, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
partridge
Еребицата на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: еребицата

еребицата речник на јазици англиски, еребицата на англиски

Преводи

  • ензим на англиски - enzyme, an enzyme, of enzyme, the enzyme, enzyme inhibitors
  • енциклопедија на англиски - encyclopaedia, cyclopaedia, encyclopedia, an encyclopedia, breeds
  • есен на англиски - fall, autumn, the autumn, the fall
  • есеј на англиски - essay, assay, an essay
Зборови по случаен избор
Еребицата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: partridge