Случајот на англиски

Превод: случајот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
case, instance, the case, case of, the case of
Случајот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: случајот

случајот со борис трајковски, случајот ликвидација, случајот ровер, случајот сопот, случајот пајажина, случајот речник на јазици англиски, случајот на англиски

Преводи

  • слонот на англиски - elephant, the elephant, the elephant gets, elephant gets
  • слојот на англиски - bed, layer, the layer, coating, layers, a layer
  • смарагдот на англиски - emerald, emeralds, carbuncle, the emerald, an emerald
  • смеса на англиски - mixture, mixing, mix, compound, MIXTURES
Зборови по случаен избор
Случајот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: case, instance, the case, case of, the case of