Китот на англиски

Превод: китот, Речник: македонски » англиски

whale
китот на англиски

Дополнителни преводи

Quito, whale, the whale, Kito, a whale

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

артилерија на англиски - artillery, ordnance, the artillery, of artillery
кипот на англиски - kipo, kipon, image upon, statue
киселината на англиски - acid, the acid, acids, acid to, acid of
класицизам на англиски - classicism, classical, the classical, classical to, classical works
клима на англиски - climate, air, klima, climates, air conditioning, clime

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Китот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: whale, Quito, whale, the whale, Kito, a whale