Лекарот на англиски

Превод: лекарот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
physician, doctor, the doctor, clinician, the physician
Лекарот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: лекарот

лекарот речник на јазици англиски, лекарот на англиски

Преводи

  • легура на англиски - metal, alloy, LEGURI, an alloy, base alloy, alloy body
  • лезбејка на англиски - lesbian, dyke, a lesbian, --a lesbian
  • лентата на англиски - tape, bar, Ribbon, toolbar, strip
  • лето на англиски - summertime, summer, Leto, the summer, the year of Our
Зборови по случаен избор
Лекарот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: physician, doctor, the doctor, clinician, the physician