Употребливост на англиски

Превод: употребливост, Речник: македонски » англиски

serviceability
употребливост на англиски

Дополнителни преводи

Usability, usefulness, the usability

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

пареата на англиски - steam, parghelia, parrett, pareto, pareo
уметност на англиски - art, arts, an art, the art
унца на англиски - ounce, an ounce, ounce of, per ounce, an ounce of
усната на англиски - oral, lip, mouth, the oral, verbal
устав на англиски - statute, charter, regulations, rules, constitution

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Употребливост на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: serviceability, Usability, usefulness, the usability