Оревот на англиски

Превод: оревот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
walnut, nut, walnut tree, walnut trees, the walnut
Оревот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: оревот

оревот како лек, оревот речник на јазици англиски, оревот на англиски

Преводи

  • орање на англиски - orange, plowing, Ploughing, plow, tillage, tilling
  • оргазам на англиски - climax, orgasm, orgasms, an orgasm, the orgasm
  • орегон на англиски - or, Oregon, Ore, the Oregon
  • ориз на англиски - rice, of rice, the rice
Зборови по случаен избор
Оревот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: walnut, nut, walnut tree, walnut trees, the walnut