Пенис на англиски

Превод: пенис, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
penis, dick, cock, Cut, a penis
Пенис на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Синоними & Преводи: пенис

penis
  • пенис

Поврзани зборови: пенис

пенис речник на јазици англиски, пенис на англиски

Преводи

  • пајакот на англиски - spider, the spider, a spider
  • пената на англиски - froth, foam, fluff, bubbling, the fluff
  • пенсилванија на англиски - pa, Pennsylvania, Pa, of Pennsylvania, the Pennsylvania
  • пепелник на англиски - ashtray, an ashtray, sht ray, ash stand, ash bin
Зборови по случаен избор
Пенис на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: penis, dick, cock, Cut, a penis