Плажата на англиски

Превод: плажата, Речник: македонски » англиски

beach
плажата на англиски

Дополнителни преводи: плажата

beach, the beach, beachfront, Plajna

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: плажата

плажата речник на јазици англиски, плажата зрче, плажата на залезот, плажата на англиски

Преводи

пијано на англиски - piano, the piano, a piano, pianoforte
пладнето на англиски - noon, afternoon, the afternoon, the noon, the afternoon train, noonday, midday
планета на англиски - planet, world, a planet, the planet
планина на англиски - mountain, mount, planina, mountains, a mountain
училиштето на англиски - school, the school

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Плажата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: beach, beach, the beach, beachfront, Plajna