Аристократија на англиски

Превод: аристократија, Речник: македонски » англиски

aristocracy, nobility
аристократија на англиски

Дополнителни преводи

aristocracy, aristocrats, the aristocracy, autocracy

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

аристократија речник на јазици англиски, духовна аристократија, аристократија на англиски

Преводи

апстракција на англиски - abstraction, abstract, abstractions, the abstraction, the abstract
ареометар на англиски - areometar, hydrometer
аритметика на англиски - arithmetic, the arithmetic
армијата на англиски - army, military, the army, the military, army of
соли на англиски - salts, salt, salts thereof, thereof, addition salts

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Аристократија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: aristocracy, nobility, aristocracy, aristocrats, the aristocracy, autocracy