Плутата на англиски

Превод: плутата, Речник: македонски » англиски

cork
плутата на англиски

Дополнителни преводи: плутата

Pluto, Seek, floating, plutos

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

вистина на англиски - true, truth, the truth, vistilia
плектрум на англиски - plektrum, pick
плодот на англиски - fruit, fetus, baby, the fruit, fetal
податок на англиски - data, information, datum, figure, fact
поезија на англиски - poetry, poems, of poetry, poesy, verse

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Плутата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: cork, Pluto, Seek, floating, plutos