Полуостров на англиски

Превод: полуостров, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
peninsula, the peninsula, a peninsula, peninsula of, peninsular
Полуостров на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Синоними & Преводи: полуостров

peninsula
  • полуостров

Поврзани зборови: полуостров

полуостров крым аксенов, полуостров замедленного действия, полуостров крым книга, полуостров крим, полуостров крым карта, полуостров речник на јазици англиски, полуостров на англиски

Преводи

  • полимер на англиски - polymer, a polymer, the polymer, of polymer
  • политика на англиски - politics, policy, policies, a policy
  • поразот на англиски - licking, defeat, loss, losing, baffle, the defeat
  • портокалот на англиски - orange, oranges, the orange, an orange
Зборови по случаен избор
Полуостров на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: peninsula, the peninsula, a peninsula, peninsula of, peninsular