Река на англиски

Превод: река, Речник: македонски » англиски

river
река на англиски

Дополнителни преводи: река

river, the river, reka, a river, Danube

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи: река

river
  • река

Поврзани зборови: река

река речник на јазици англиски, река амур, река енисей, река волга, река лена, река амазонка, река на англиски

Преводи

математика на англиски - mathematics, maths, math, the math
расизам на англиски - racism, racist, of racism, racialism
растенија на англиски - plants, plant, crops, of plants, the plants, flora
ременот на англиски - belt, belts, strap, the belt
ренесанса на англиски - renaissance, the renaissance, a renaissance, renascence

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Река на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: river, river, the river, reka, a river, Danube