Панкреас на англиски

Превод: панкреас, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
pancreas, pancreatic, the pancreas, pancreatic cancer
Панкреас на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: панкреас

панкреас симптоми, панкреас анатомия, панкреас възпаление, панкреас болки, панкреас тумор, панкреас речник на јазици англиски, панкреас на англиски

Преводи

  • палатата на англиски - castle, palace, Court, Chamber, the palace, NAO
  • памукот на англиски - cotton, the cotton, cotton has, cotton prizes
  • папа на англиски - pontiff, pope, the Pope, a pope
  • папагалот на англиски - parrot, the parrot, a parrot, the parrot at, parrot at
Зборови по случаен избор
Панкреас на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: pancreas, pancreatic, the pancreas, pancreatic cancer