Синот на англиски

Превод: синот, Речник: македонски » англиски

boy
синот на англиски

Дополнителни преводи: синот

son, Sinnott, his son, the son, her son

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: синот

синот речник на јазици англиски, синот на црвенковски, синод это, сенот мексика, синот на нано ружин, синот на вељановски, синот на англиски

Преводи

архипелаг на англиски - archipelago, archipelago of, an archipelago, the archipelago, archipelagos
симбиоза на англиски - symbiosis, a symbiosis, symbiotic, the symbiosis, symbiotic relationship
симбол на англиски - symbol, famous, a symbol, the symbol, symbol of
синтакса на англиски - syntax, the syntax, a syntax
синџирот на англиски - chain, the chain, supply, the supply

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Синот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: boy, son, Sinnott, his son, the son, her son