Сукњата на англиски

Превод: сукњата, Речник: македонски » англиски

skirt
сукњата на англиски

Дополнителни преводи: сукњата

suknjata

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

петел на англиски - cock, rooster, the cock, a rooster
судијата на англиски - judge, the judge, magistrate, a judge, referee, justice
судот на англиски - court, the court, judgment, sudo, a court, judicature, tribunal
таванот на англиски - ceiling, attic, the ceiling, the attic, a ceiling
тастатура на англиски - keyboard, keypad, a keyboard, the keyboard, keys

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Сукњата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: skirt, suknjata