Каменоломот на англиски

Превод: каменоломот, Речник: македонски » англиски

quarry, pit
каменоломот на англиски

Дополнителни преводи: каменоломот

quarry, the quarry, stone quarry, a quarry, rock quarry

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: каменоломот

каменоломот речник на јазици англиски, каменолом от кочо рацин, во каменоломот, каменоломот на англиски

Преводи

калот на англиски - kahlo, kalo, kallon, calo, kalon, clay, mud
калуѓерот на англиски - monk, the monk, monastic
камфорот на англиски - camphor, camphoric, camphoraceous
капитализам на англиски - capitalism, capitalisation, capitalize, of capitalism
континент на англиски - continent, mainland, the continent, a continent

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Каменоломот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: quarry, pit, quarry, the quarry, stone quarry, a quarry, rock quarry