Таванот на англиски

Превод: таванот, Речник: македонски » англиски

ceiling
таванот на англиски

Дополнителни преводи: таванот

ceiling, attic, the ceiling, the attic, a ceiling

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

лакотот на англиски - elbow, the elbow, an elbow, her elbow
судот на англиски - court, the court, judgment, sudo, a court, judicature, tribunal
сукњата на англиски - suknjata, skirt
тастатура на англиски - keyboard, keypad, a keyboard, the keyboard, keys
таткото на англиски - father, dad, the father, daddy, a father

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Таванот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: ceiling, ceiling, attic, the ceiling, the attic, a ceiling