Јасминот на англиски

Превод: јасминот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
jasmine
Јасминот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: јасминот

јасминот речник на јазици англиски, јасминот на англиски

Преводи

  • јарболот на англиски - mast, the mast, flagpole, raised completely, a mast
  • јарда на англиски - pace, Yard
  • јастогот на англиски - lobster, lobsters, a lobster
  • јачменот на англиски - barley, the barley, by barley
Зборови по случаен избор
Јасминот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: jasmine