Туризам на англиски

Превод: туризам, Речник: македонски » англиски

tourism
туризам на англиски

Дополнителни преводи

tourism

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

tourism
  • туризам

Поврзани зборови

туризам речник на јазици англиски, туризам и угостителство охрид, туризам берово, туризам и угостителство, туризам скопје, туризам во аргентина, туризам на англиски

Преводи

парадигма на англиски - paradigm, a paradigm, paradigm shift, the paradigm, prototype, image, epitome
туната на англиски - toon, tuna, tuna population, the tuna population
тупаницата на англиски - fist, the fist, punches, tupanitsi
турција на англиски - turkey, turkish
тутун на англиски - tobacco, tutu, of tobacco, tutui

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Туризам на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: tourism, tourism