Унца на англиски

Превод: унца, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
ounce, an ounce, ounce of, per ounce, an ounce of
Унца на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: унца

унца унца шапки, унца унца бейби, ооо унца, унца операция, унца унца продолжается, унца речник на јазици англиски, унца на англиски

Преводи

  • увото на англиски - ear, the ear, ears, your ear, her ear
  • уметност на англиски - art, arts, an art, the art
  • употребливост на англиски - serviceability, Usability, usefulness, the usability
  • усната на англиски - lip, oral, mouth, the oral, verbal
Зборови по случаен избор
Унца на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: ounce, an ounce, ounce of, per ounce, an ounce of