Јажето на англиски

Превод: јажето, Речник: македонски » англиски

rope
јажето на англиски

Дополнителни преводи

rope, the rope, string, a rope

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

смоквата на англиски - fig, fig tree, the fig tree, the fig, a fig tree
јадренце на англиски - nucleoli, nucleolus
јадрото на англиски - core, kernel, nucleus, the core, the nucleus
јазик на англиски - language, tongue, languages, a language, lingua, clapper
јазикот на англиски - language, tongue, languages, the language, the tongue, speech

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јажето на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: rope, rope, the rope, string, a rope