Џуџето на англиски

Превод: џуџето, Речник: македонски » англиски

dwarf, gnome
џуџето на англиски

Дополнителни преводи

dwarf, the dwarf, midget, the midget

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

џуџето речник на јазици англиски, џуџето од небрегово, џуџето на англиски

Преводи

падот на англиски - fall, collapse, the fall, padoa, decline, tumble, spill
ќелијата на англиски - cell, the cell, a cell
ќерката на англиски - daughter, the daughter, a daughter, his daughter, girl

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Џуџето на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: dwarf, gnome, dwarf, the dwarf, midget, the midget