Јаглеводород на англиски

Превод: јаглеводород, Речник: македонски » англиски

hydrocarbon
јаглеводород на англиски

Дополнителни преводи

hydrocarbon, hydrocarbons, the hydrocarbon, a hydrocarbon

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

хормони на англиски - hormones, hormone, the hormones
јаболкото на англиски - apple, apples, the apple, an apple
јавачот на англиски - rider, the rider, horseman, equestrian
јаглен на англиски - coal, charcoal, carbon, of coal, the coal
јаглерод на англиски - carbon, carbon footprint, the carbon, a carbon

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јаглеводород на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: hydrocarbon, hydrocarbon, hydrocarbons, the hydrocarbon, a hydrocarbon