Небото на белоруски

Превод: небото, Речник: македонски » белоруски

неба
небото на белоруски

Дополнителни преводи: небото

неба

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: небото

небото речник на јазици белоруски, небото паѓа, небото над македонија, небото над берлин, небото на белоруски

Преводи

наука на белоруски - навука
национализам на белоруски - нацыяналізм, нацыяналізму
недела на белоруски - нядзеля, нядзелю, сонца
неделата на белоруски - нядзеля, нядзелю, тыдзень
непријателот на белоруски - вораг, враг

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Небото на белоруски - Речник: македонски » белоруски
Преводи: неба, неба