Salmón на македонски

Превод: salmón, Речник: шпански » македонски

Јазик од кој сакате да преведувате:
шпански
Јазик на кој сакате да преведувате:
македонски
Преводи:
лососот, лосос, изобилството, од лосос
Salmón на македонски
Поврзани зборови

Преводи

  • abreviar на македонски - скратите, abbreviate
  • acepción на македонски - што значи, значи, што значи дека, односно, значи дека
  • aluminio на македонски - алуминиумски, алуминиум, алуминиумска, од алуминиум, алуминиумско
  • amagar на македонски - закануваат, се закануваат, загрозат, загрозува, се закануваат на
Зборови по случаен избор
Salmón на македонски - Речник: шпански » македонски
Преводи: лососот, лосос, изобилството, од лосос