Лососот на шпански

Превод: лососот, Речник: македонски » шпански

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
шпански
Преводи:
salmón, salmones, de salmón, el salmón, del salmón
Лососот на шпански
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: лососот

лососот речник на јазици шпански, лососот на шпански

Преводи

  • лозјето на шпански - viña, viñedo, viñedos, la viña, viñedo de
  • локомотива на шпански - locomotora, máquina, la locomotora, locomotora de, la locomotora de, locomotor
  • лукот на шпански - ajo, el ajo, de ajo, ajos, del ajo
  • луѓето на шпански - pueblo, poblar, mundo, gente, personas, la gente, las personas
Зборови по случаен избор
Лососот на шпански - Речник: македонски » шпански
Преводи: salmón, salmones, de salmón, el salmón, del salmón