Бекон на албански език

Превод: бекон, Речник: български » албански

Изходен език:
български
Целеви език:
албански
Преводи:
pastërma, proshutë, Bacon, proshutë e, pastërma derri, Bakon
Бекон на албански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: бекон

бекон цени, бекон с гъби, бекон с мед, бекон състав, бекон по американски, бекон езиков речник албански, бекон на албански език

Преводи

  • безсмъртие на албански език - pavdekësi, pavdekësinë, pavdekësia, pavdekësisë, pavdeksia
  • безумие на албански език - marrëzi, marrëzia, budallallëkun, budallallëku, dënimi i budallenjve
  • бели на албански език - bardhë, e bardhë, i bardhë, white, të bardhë
  • белите на албански език - e bardhë, i bardhë, white, bardhë, të bardhë
Случайни думи
Бекон на албански език - Речник: български » албански
Преводи: pastërma, proshutë, Bacon, proshutë e, pastërma derri, Bakon