Сопран на беларуски език

Превод: сопран, Речник: български » беларуски

сапрана
сопран на беларуски език

Други езици

Свързани думи

сопран езиков речник беларуски, сопран женски глас, сопран инструмент, меццо сопрано, сопран уикипедия, сопран мецосопран алт, сопран на беларуски език

Преводи

маргарин на беларуски език - маргарын
сонет на беларуски език - санет, санэт
сопа на беларуски език - дубінка, дручок, доўбня, бамберыў
сопрано на беларуски език - сапрана
сос на беларуски език - соус, падліўка, падліўку, соўс

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сопран на беларуски език - Речник: български » беларуски
Преводи: сапрана