Ножици на румънски език

Превод: ножици, Речник: български » румънски

foarfece
ножици на румънски език

Допълнителни преводи

foarfece, foarfecă de mare, foarfecă, foarfeci, foarfecă de

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

ножици езиков речник румънски, ножици за присаждане цена, ножици за подстригване професионални, ножици за трева, ножици гардена, ножици за стригане на овце, ножици на румънски език

Преводи

нога на румънски език - bază, picior, picior de, poziție, poziții, infanterie
нож на румънски език - cuțit, cutit, cuțitul, cuțit de, de cuțit
ножници на румънски език - teacă, tolbe, foarfece
нокът на румънски език - gheară, gheare, cu gheare, gheara, claw, cârlig
обшивка на румънски език - coajă, shell, coajă de, înveliș, cochilie

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Ножици на румънски език - Речник: български » румънски
Преводи: foarfece, foarfece, foarfecă de mare, foarfecă, foarfeci, foarfecă de