Ножици на словашки език

Превод: ножици, Речник: български » словашки

nožnice, nožničky
ножици на словашки език

Други езици

Свързани думи

ножици езиков речник словашки, ножици за присаждане цена, ножици за подстригване професионални, ножици за трева, ножици гардена, ножици за стригане на овце, ножици на словашки език

Преводи

амперсанд на словашки език - ampersand
нога на словашки език - opora, podpera, noha, chodidlo
нож на словашки език - nôž, nože, nůž, čepeľ, n
ножници на словашки език - pošvy, vagíny, pochvy
нокът на словашки език - pazúr, dráp, spár

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Ножици на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: nožnice, nožničky