Прекрасен на словашки език

Превод: прекрасен, Речник: български » словашки

krásny
прекрасен на словашки език

Допълнителни преводи

pôvabný

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

прекрасен езиков речник словашки, прекрасен филм, прекрасен петък, прекрасен живот, прекрасен синоними, прекрасен уикенд, прекрасен на словашки език

Преводи

аристокрация на словашки език - aristokracia, aristokracie, šľachta, aristokrácia
презрение на словашки език - opovrhnutie, opovrhnutia, pohŕdanie, opovrhovaní, opovrhovanie, opovržení
преимущество на словашки език - výhoda, výhody, výhodu, výhodou, prospech
прекрасния на словашки език - krásny, krásne
прелом на словашки език - prestávka, prestávku, prestávky, zlom, zlomenina

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Прекрасен на словашки език - Речник: български » словашки
Преводи: krásny, pôvabný