Computer на македонски

Превод: computer, Речник: англиски » македонски

компјутерот
computer на македонски

Поврзани зборови

Преводи

compute на шпански - suputar, calcular, computar
computed на македонски - пресметана, пресметуваат, пресметан, пресметува, пресметани
computer-aided на македонски - компјутерски потпомогната, компјутерски потпомогнати, на компјутерски потпомогната, компјутерски потпомогнати од, компјутер со помош на
computer-controlled на македонски - компјутерски контролирана, компјутерски контролирани

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Computer на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: компјутерот