Компјутерот на англиски

Превод: компјутерот, Речник: македонски » англиски

computer
компјутерот на англиски

Дополнителни преводи: компјутерот

computer, PC, the computer, the PC, a computer

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: компјутерот

компјутерот речник на јазици англиски, компјутерот денес, компјутерот мојот прозорец, компјутерот прозорец кон светот, компјутерот на англиски

Преводи

армијата на англиски - army, military, the army, the military, army of
компасот на англиски - compass, the compass, a compass, compass rose
компирот на англиски - potatoes, potato, the potato, the potatoes, spud
комуникација на англиски - communication, communications, communicating, communicate, the communication
кондензатор на англиски - capacitor, condenser, the capacitor, a capacitor, capacitance

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Компјутерот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: computer, computer, PC, the computer, the PC, a computer