Orthography на македонски

Превод: orthography, Речник: англиски » македонски

Јазик од кој сакате да преведувате:
англиски
Јазик на кој сакате да преведувате:
македонски
Преводи:
правопис
Orthography на македонски
Поврзани зборови
Зборови по случаен избор
Orthography на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: правопис