Агломер на англиски

Превод: агломер, Речник: македонски » англиски

protractor
агломер на англиски

Дополнителни преводи: агломер

agglomerate, agglomerates, Sprawl, the Sprawl, sinter

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: агломер

агломер речник на јазици англиски, механички агломер, агломер на англиски

Преводи

абоносот на англиски - ebony, the ebony
автомобил на англиски - car, automobile, auto, vehicle, a car, machine, ...
агол на англиски - corner, angle, angles, an angle, corner of
аеродромот на англиски - airport, the airport, aerodrome, airdrome
национализам на англиски - nationalism, nationalisms, nationalism of, patriotism

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Агломер на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: protractor, agglomerate, agglomerates, Sprawl, the Sprawl, sinter