Братот на англиски

Превод: братот, Речник: македонски » англиски

brother
братот на англиски

Дополнителни преводи

brother, the brother, his brother, a brother, Bratovan

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

братот речник на јазици англиски, братот на ангелина, братот на обама, братот на маја иванова, братот е, братот на кили, братот на англиски

Преводи

брадата на англиски - chin, beard, the beard, the chin, his beard
брак на англиски - marriage, matrimony, waste, wedlock, married, union, ...
брашното на англиски - flour, the flour, meal, in flour
брегот на англиски - coast, shore, bank, banks, shores
храна на англиски - food, meal, diet, nutrition, feed, nutrient

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Братот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: brother, brother, the brother, his brother, a brother, Bratovan