Влезот на англиски

Превод: влезот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
ingress, entrance, entering, entry, input, the entrance, inlet
Влезот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: влезот

влезот на пеколот туркменистан, влезот речник на јазици англиски, влезот на англиски

Преводи

  • влакното на англиски - fibre, fiber, hair, Fibre, the fiber, the hair
  • власта на англиски - mightiness, power, might, government, authority, Vlasta, authorities
  • вода на англиски - water, of water, the water, springs
  • воздухот на англиски - air, the air
Зборови по случаен избор
Влезот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: ingress, entrance, entering, entry, input, the entrance, inlet