Морковот на англиски

Превод: морковот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
carrot, carrots, the carrot
Морковот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: морковот

морковот речник на јазици англиски, морковот на англиски

Преводи

  • морал на англиски - morality, morals, moral, had, morale
  • море на англиски - sea, the sea, a sea, seas, seaside
  • мостот на англиски - bridge, the bridge, a bridge
  • мострата на англиски - sample, the sample, specimen, the specimen, a sample
Зборови по случаен избор
Морковот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: carrot, carrots, the carrot