Восокот на англиски

Превод: восокот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
wax, the wax, waxing, protective wax, are wax
Восокот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: восокот

восокот речник на јазици англиски, восокот на англиски

Преводи

  • волната на англиски - woollen, wool, voluntary, COTTON, the wool, the voluntary
  • волумен на англиски - volume, volumes, the volume, a volume, volume of
  • вошката на англиски - louse
  • војна на англиски - warfare, war, war II, a war
Зборови по случаен избор
Восокот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: wax, the wax, waxing, protective wax, are wax