Девицата на англиски

Превод: девицата, Речник: македонски » англиски

virgin
девицата на англиски

Дополнителни преводи

virgin, the virgin, maiden, the maiden, a virgin

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

девицата речник на јазици англиски, девицата и циганинот, девицата на англиски

Преводи

датумот на англиски - date, the date, date of, the date of
дајре на англиски - tambourine, a tambourine, the tambourine
девојката на англиски - girl, the girl, girlfriend, a girl, miss
дедото на англиски - grandfather, dedo, the grandfather, his grandfather, granddad
детето на англиски - child, children, the child, a child, kid

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Девицата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: virgin, virgin, the virgin, maiden, the maiden, a virgin