Езеро на англиски

Превод: езеро, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
lake, the lake, a lake, pond, the lake of
Езеро на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Синоними & Преводи: езеро

lagoon
  • езеро

Поврзани зборови: езеро

езеро преспанско, езеро охридско, езеро козјак, озеро треска, охридско езеро, езеро речник на јазици англиски, езеро на англиски

Преводи

  • душата на англиски - psyche, soul, the soul, souls, my soul, your soul
  • душекот на англиски - mattress, Lilo, the mattress, a mattress
  • екватор на англиски - equator, the equator
  • екологија на англиски - ecology, Environment, environmental, the ecology
Зборови по случаен избор
Езеро на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: lake, the lake, a lake, pond, the lake of