Девојката на англиски

Превод: девојката, Речник: македонски » англиски

girl, miss
девојката на англиски

Дополнителни преводи: девојката

girl, the girl, girlfriend, a girl

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: девојката

девојката речник на јазици англиски, девојката што ја сакав, девојката со точакот, девојката со бисерни обетки, девојката на ѓоковиќ, девојката со тетоважа змеј, девојката на англиски

Преводи

астрофизика на англиски - astrophysics, astrophysical, astrophysicist
дајре на англиски - tambourine, a tambourine, the tambourine
девицата на англиски - virgin, the virgin, maiden, the maiden, a virgin
дедото на англиски - grandfather, dedo, the grandfather, his grandfather, granddad
демократија на англиски - democracy

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Девојката на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: girl, miss, girl, the girl, girlfriend, a girl