Демократија на англиски

Превод: демократија, Речник: македонски » англиски

democracy
демократија на англиски

Дополнителни преводи

democracy

Поврзани зборови

Други јазици

Синоними & Преводи

democracy
  • демократија

Поврзани зборови

демократија речник на јазици англиски, демократија дефиниција, демократија во република македонија, демократија и човекови права, либерална демократија, мнозинска демократија, демократија на англиски

Преводи

девојката на англиски - girl, the girl, girlfriend, a girl, miss
дедото на англиски - grandfather, dedo, the grandfather, his grandfather, granddad
ден на англиски - day, den, per day, the day
детето на англиски - child, children, the child, a child, kid
емоција на англиски - emotion, emotions, an emotion, the emotion

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Демократија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: democracy, democracy